Produsen kain kasur pring/poliester

Katrangan singkat:

Minangka serat selulosa lingkungan loropaken.Bambu wis dadi favorit anyar ing industri tekstil amarga whiteness padhang.Struktur pori mikro khusus nang serat pring ndadekake kapasitas adsorpsi kuwat, bisa nresep formaldehida, benzena, toluene, amonia lan mbebayani liyane. bahan kimia ing udhara, lan ngilangke ambu ora enak.


Detail Produk

Tag produk

DETAIL POLA

Bamboopolyester mattress ticking fabric Manufacturer  (15)
Bamboopolyester mattress ticking fabric Manufacturer  (2)
Bamboopolyester mattress ticking fabric Manufacturer  (3)
Bamboopolyester mattress ticking fabric Manufacturer  (5)
Bamboopolyester mattress ticking fabric Manufacturer  (9)
Bamboopolyester mattress ticking fabric Manufacturer  (12)
Bamboopolyester mattress ticking fabric Manufacturer  (4)
Bamboopolyester mattress ticking fabric Manufacturer  (10)
Bamboopolyester mattress ticking fabric Manufacturer  (13)
Bamboopolyester mattress ticking fabric Manufacturer  (6)
Bamboopolyester mattress ticking fabric Manufacturer  (11)
Bamboopolyester mattress ticking fabric Manufacturer  (14)

DETAIL CEPAT

Nomer modal X-199& J-645
Jinis Kain ticking kasur
Jembar 220cm (jembaré maksimal 240cm)
Bobot 280gsm (selaras saka 180gsm-600gsm)
Komposisi 32% pring, 68% polyester
warna Minangka gambar
Length/Roll qty Kira-kira 35-50m saben gulungan
MOQ 500M saben desain saben werna
Paket Siji kantong plastik ing njero, siji tas anyaman ing njaba
wektu pangiriman 15-30 dina sawise simpenan ditampa
Istilah pembayaran T/T (simpenan 30%, saldo mbayar marang salinan BL)
Sertifikasi Okeo Tex 100

KEISTIMEWAAN PRODUK SERAT PONG

1. Sentuhan velvety
2. Kesehatan
3. panyerepan Kelembapan & Speed ​​garing

FAQ

Q1.Kepiye carane bisa pesen?
Sampeyan bisa hubungi kita liwat email / WhatsApp babagan rincian pesenan

Q2.Sampeyan bisa ngirim kula sampel kanggo referensi?
Ya, Kita bisa menehi sampeyan 1m kanthi jembar kanthi gratis, lan kita ngapresiasi yen sampeyan bisa nanggung biaya pangiriman.

Q3.Bisa nyampur model beda ing siji wadhah?
Ya, macem-macem model bisa dicampur ing siji wadhah, nanging jumlah saben siji kudu ora kurang saka MOQ.

Q4.Carane ngatasi masalah kualitas sawise dodolan?
Njupuk foto utawa video masalah yen sampeyan nemokake, banjur kirim menyang kita.Yen foto / video ora cetha, kita appreciate sing bisa ngirim siji Piece saka kain karo masalah, sawise konfirmasi masalah, kita bakal nyuda ganti rugi saka pembayaran.

PROSES PRODUKSI

ico
 
Siapke bahan mentahan
 
Langkah 1
Langkah 2
Ngasilake
 
 
 
Inspeksi 1st sadurunge dikirim menyang pabrik sekarat
 
Langkah 3
Langkah 4
Bali saka pabrik sekarat
 
 
 
Pemriksaan kaping 2 sawise bali saka pabrik sekarat
 
Langkah 5
Langkah 6
Paket
 
 
 
Gudang
 
Langkah 7
Langkah 8
Beban wadhah
 
 

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita