Apa kain pring nggawe sprei apik

Bambu wis dadi sorotan minangka sumber daya lestari sing apik, nanging akeh sing takon kenapa?Yen sampeyan kaya kita, sampeyan ngupayakake dadi ramah lingkungan lan nggawe pilihan sing lestari amarga sampeyan ngerti perkara-perkara cilik nambahake jumlah sing luwih gedhe tinimbang bagean kasebut.Ngapikake jagad iki diwiwiti saka kita, amarga kita fokus ing tujuan planet sing luwih apik kanggo kabeh makhluk urip.
Kathah manfaatipun kain pring menawi dipunginakaken kangge sprei, sprei, sarung bantal, lan mboten kesupen piyama saha andhuk.Iki dhaptar kenapa kita seneng pring, kain pring, lan lembaran pring organik sing digawe saka pring lestari.
Petunjuk: Ana akeh keuntungan sakakain pring– Iku ora mung apik kanggo sampeyan, iku uga apik kanggo planet.

Kain BambuKeuntungan (Lan Kenapa Kita TresnaKasur Bambu Sustainable)

Silky-alus lan nyaman.
Benang pring luwih alus tinimbang benang katun, tegese jumlah benang 300 standar ing kain pring padha karo 1000 jumlah benang saka lembaran katun sing paling apik.Cara tenunan satin pring organik ndadekake kaya sutra, mula kadhangkala diarani "sutra vegan."

Ngatur suhu.
Njaga awak ing suhu sing adhem nalika sampeyan turu iku penting kanggo ngaso ing wayah wengi.Amarga struktur serat pring, nalika ditenun ing kain pring, nggawe longkangan luwih alami kanggo aliran udara saka sisih siji menyang sisih liyane.Panas bisa luwih gampang liwat antarane awak lan hawa ing njaba kain, supaya sampeyan tetep kelangan lan garing ing wayah wengi.

Hypoallergenic.
Tungau bledug minangka salah sawijining alergen rumah tangga sing paling umum, lan dheweke seneng ngubur ing sprei.Nanging pring kanthi alami hypoallergenic, tegese kain sing mewah alami ora dadi omah sing cukup kanggo tungau bledug.Manfaat liyane saka lembaran pring lan kenapa dipilih dening wong sing alergi.

Pilihan Vegan lan kewan-loropaken kanggo kemewahan.
Asring dianggep sutra vegan, sprei pring ora kekejeman, supaya sampeyan bisa turu kanthi tentrem amarga ora ana kewan sing cilaka kanggo nggawe sprei pring, andhuk, jubah, PJ, lan liya-liyane.


Posting wektu: Jul-19-2022