Pelindung Kasur Tahan Air Ritsleting Twin XL Bernapas Kasur Tanpa Suara Encasement 6 Sisi Pelindung Kasur

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

DETAIL PRODUK

mattress encasement (2)
mattress encasement (6)
mattress encasement (8)
mattress encasement (1)
mattress encasement (4)
mattress encasement (3)

SPESIFIKASI

Jinis Bed Mat
Wangun Tikar Lipat
produk Bed Protection Pad
Ruang Ruang Kamar Tidur, Kamar Anak, Kamar Perawatan Bayi
Bahan Katun / polyester
Teknik rajutan
Fitur Anti banyu, Anti Tungau Debu, Anti Bakteri
jeneng produk Pelindung Kasur Premium Cotton Terry Waterproof
Ukuran kasedhiya AS / Eropa / Australia utawa ukuran sing disesuaikan
Fitur Eco-Friendly, Breathable, bisa dicuci hypoallergenic
Fungsi Bed Bug Protection, anti banyu, Anti Bakteri, Anti Tungau Debu
Kapasitas 300000 pcs saben wulan
warna Custom Made
Packing Tas PVC + kertu insert + karton
Logo Nampa Logo Customized
Sampel Nyedhiyani Sampel
Wektu Sampel 3~5 Dina

Nglindhungi Alergen, Tungau Lebu, Bakteri, Kringet, Urine lan Cairan

Nglindhungi Alergen, Tungau Lebu, Bakteri, Kringet, Urine lan Cairan.
Pelindung kasur kita wis nggawe dheweke migunani utamane kanggo bocah-bocah, pets, alergi, asma utawa incontinence.Mite bledug minangka masalah sing tetep kanggo mayuta-yuta pelanggan sing nandhang alergi saben dina lan pemicu asma.
Proteksi kasur kita nyegah tungau bledug supaya ora ngliwati permukaan pelindung sing biasane bakal tuwuh lan ngobati.
Kanthi nyuda paparan tungau bledug ing kasur, wong sing turu bisa ngontrol lingkungan turu sing luwih apik lan nyebabake nyuda pemicu alergi lan kualitas udara sing luwih apik sakabèhé.
Cuci pelindung kasur kanthi periodik nganggo seprai kanggo mbusak tungau bledug lan alergen liyane sing ana ing permukaan pelindung.
Disaranake laundering saben wulan kanggo asil sing paling apik

Mattress Encasement (6)
Mattress Encasement (7)

Kebersihan lan Kringet Turu

Rata-rata wong kringet 4 galon saben wulan nalika turu, sing asring ngliwati seprai lan menyang kasur.Sawise ing kasur mambu, bakteri lan jamur bisa wiwit tuwuh pungkasane nggawe masalah kesehatan lan lingkungan turu sing ora sehat.

60 ℃ Mesin bisa dicuci

Tansah wangun nanging sampeyan corak lan nanggung luwih saka 100+ kaping mesin ngumbah.Pengering alami.

Mattress Encasement (8)

Kita uga nampa customized product.Welcome kanggo hubungi kita karo idea.

Mattress Encasement (10)
Mattress Encasement (11)
Mattress Encasement (12)

PACKING & PENGIRIMAN

Mattress Encasement (13) Mattress Encasement (14)

LAYANAN ODM

Mattress Encasement (16)

PROSES PRODUKSI

PRODUCTION PROCESS

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita